Spuitwerk

Het spuiten van een gevel is in sommige gevallen een kostenbesparend en duurzaam alternatief om het bedrijfspand er weer tip top in orde uit te laten zien.

De mogelijkheden met spuitwerk zijn vele malen groter dan de meeste mensen denken. Spuitwerk kan een pand wat grauw en verweerd is opfrissen, maar het kan ook schades wegwerken. Een gevel spuiten soms goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe gevel en kan toch een totaal nieuwe, frisse uitstraling met zich meebrengen.

Aangezien het pand elke dag wordt blootgesteld aan weersinvloeden (denk aan regen, wind, sneeuw, vorst en zon) kan het zijn dat het pand er niet meer zo goed uit ziet als een paar jaar geleden. Het is dan een snelle, goedkopere en duurzame oplossing om de gevel te laten spuiten. Dit geldt niet alleen voor opknapbeurten. Cladding Safety and Maintenance kan ook bouwschade, beschadigingen aan panelen en montageschade in wegwerken door middel van spuitwerk.

Bij Cladding Safety and Maintenance gebruiken onze specialisten er gebruikt hoogwaardige materialen die een zeer goede dekking en doorvloeiing zullen geven. Hierdoor zal het spuitwerk jaren meegaan.

ready to get dressed for success?