Cladding Safety and Maintenance 

 

Cladding Safety and Maintenance, opgericht in 2017, gaat door waar Cladding Partners en andere dak- en gevelbekledingsondernemingen hun werkzaamheden eindigen. Van het leveren én monteren van valbeveiliging tot het onderhouden van een pand. Cladding Safety and Maintenance levert no-nonsense maatwerk. Lees hieronder meer:

Bij Cladding Safety and Maintenance willen wij de klant ontzien. Er zorg voor dragen dat zij zich geen zorgen hoeven te maken over de status van hun pand, die in onze ogen het visitekaartje is van de onderneming. Wij hebben oog voor detail en weten dat iedere klant, net als het pand, anders is. Wij leveren dakveiligheid op maat. Duurzame oplossingen die niks aan het toeval over laten. Jouw pand krijgt de uitstraling en veiligheidheidsvoorzieningen die het verdient. Op maat werk leveren zonder al te veel poespas, dat is Cladding Safety and Maintenance.

Cladding Maintenance

Het onderhoud van een pand begint direct na de oplevering. Net als mensen zijn gebouwen onderhevig aan allerlei weersomstandigheden. Gebouwen staan 365 dagen per jaar in weer en wind. Cladding Maintenance zorgt ervoor dat ieder pand uitgerust voor ieder jaargetij. Zorgeloos 365 dagen per jaar van jouw pand genieten en zorgen dat het jaren in goede staat blijft? We doen niets liever en bieden de volgende diensten:


Advies onderhoud
Schades en reparaties
Spuitwerk
Inspecties

Cladding Safety

Veiligheidsvoorzieningen. Eén van de belangrijkste onderdelen van ieder pand. De afgelopen jaren zijn de veiligheidsmaatregelen omtrent het betreden van een pand sterk aangescherpt door onze overheid. Dat is geen toeval.
Bij Cladding Safety and Maintenance beschikken wij over alle juiste certificeringen en expertise om de dakveiligheid te garanderen. Wij laten niks aan het toeval over, communiceren duidelijk en begrijpelijk met de klant en bieden meerdere services en valbeveiliging, zoals:

Advies veiligheid
Daktoetreding
Valbeveiliging
Inspecties 

Benieuwd of Cladding Safety and Maintenance iets voor jouw pand kan betekenen? Neem contact op: service@cladding.nl

ready to get dressed for success?