Design / Facade gevel

Finesse

2020

Project: Finesse 
Opdrachtgever: Aannemersbedrijf M.P. Drijvers B.V.
Architect: BiermanHenket
Eindgebruiker: Finesse 
Opgeleverd: 2020
Ook gezien in: Industriebouw
Fotografie: Industriebouw

In opdracht van Aannemersbedrijf M.P. Drijvers B.V. is team Cladding afgereisd naar Den Bosch voor het aankleden van dit prachtige pand. Al bijna 20 jaar maakt Finesse de mooiste interieurs. 

Cladding Partners is bij dit project verantwoordelijk geweest voor de gehele buitenschil. Cladding Safety and Maintenance heeft het veiligheidssysteem in de vorm van ankerpunten toegepast.
In nauwe samenwerking met de architect BiermanHenket, heeft Cladding Partners haar bijdrage aan dit pand geleverd. Op de ons aangebrachte sandwichpanelen zijn namelijk aan de zichtzijdes van het pand custom-made wandplaten bevestigd. Het houtskelet in combinatie met de stalen gevelbekleding is goed tot haar recht gekomen en is het pand een ware eyecatcher.

Dakbeplating: 941 m²
Isolatie en bedekking: 941 m²
Lichtstraten: 3 stuks
Enkele wandbeplating: 317 m²
Sandwichpanelen: 649 m²

De kracht van dit project zit hem in het goed uitgedachte voortraject. BiermanHenket had een zeer duidelijk beeld in haar hoofd, voor het duurzame ontwerp van het pand. Het was vervolgens de taak van de projectleider, werkvoorbereider en tekenaar van Cladding Partners om het beeld maakbaar en uitvoerbaar te maken. Dit alles werd gerealiseerd terwijl ons team vast zat aan een zeer strakke planning.

ready to get dressed for success?