Over Cladding.nl

Cladding wil vernieuwen. Innoveren. Vooroplopen. Niet door van de daken te schreeuwen, maar door gewoon te doen. Wij kleden niet zomaar gebouwen aan, wij zorgen dat alles en iedereen beter voor de dag komt. Van de bouw en mensen die bouwen tot de gebouwen zelf.  Wij staan voor het resultaat, nemen er verantwoordelijkheid voor. Wij durven onze nek uit te steken. Alles voor uitstekend werk. Veiliger werk. Slimmere oplossingen. En een bloeiende branche. Dat doen we niet alleen. Samen met iedereen die gelooft in de zichtbaarheid en belangrijkheid van ons werk zorgen we dat Nederland er mooier, inspirerender en kleurrijker uitziet. Dat is waar wij voor staan en waar wij onze label aan willen hangen. Dressed by Cladding.

De werkwijze

Hoe? We begeleiden onze klanten van A tot Z. In alle stadia die volgen, van het voortraject tot de uitvoering. In de projectfase worden klanten begeleid door een persoonlijke projectleider. Samen met een team van tekenaars en werkvoorbereiders wordt het complete plan van aanpak volledig uitgestippeld. Cladding werkt niet alleen nauwkeurig, maar ook heel secuur zodat er in de latere fasen geen onnodige fouten worden gemaakt.

'Wij steken onze nek uit voor uitstekend werk.' 

Tijdens de uitvoeringsfase doen onze monteurs waar ze goed in zijn: de mouwen opstropen en hard werken. Het Cladding montageteam heeft voor iedere weersvoorspelling een passende outfit, zodat het werk altijd door kan gaan. Team Cladding werkt hard om het perfecte jasje voor ieder gebouw te realiseren. Onder goede begeleiding van een voorman en een projectleider zorgt het team in no-time voor resultaat.

Bij Cladding is duurzaamheid belangrijk. Niet alleen duurzame relaties met opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers, ook als het gaat om een pand. Zo blijft Cladding ook na de oplevering van een creatie betrokken. Zijn er slimmere oplossingen? Is het tijd om de gevels te reinigen of staat er een storm voor de deur? Een pand is een visitekaartje en verdient het om jaren in volle glorie het landschap te verfraaien.

ready to get dressed for success?