Een opleiding volgen tot monteur dak-en gevelbekleding?

Ben jij op zoek naar een baan waarbij geen dag hetzelfde is? Een baan waarbij je grote hoogten bereikt? Een baan waarbij je spierballen kweekt terwijl je werkt? Een baan waarbij jij degene bent die alle kennis in huis heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou. Lees hieronder wat Cladding je te bieden heeft.

Cladding Montage (voorheen Cladding Education) is een dak- en gevelopleiding waarbij je het vak leert door te doen. Samen met onze ijzersterke monteurs ga jij op pad om een gebouw, kantoor of distributiecentrum te voorzien van het perfecte ‘jasje’.

Team Cladding Montage is al meerdere jaren bezig met het opleiden van nieuwe monteurs. Onze mannen rijden iedere dag door heel Nederland om gebouwen aan te kleden. Als dak- en gevelspecialist zorg jij dat een gebouw een gezicht heeft. Zorg jij ervoor dat een gebouw gevoel en charme krijgt. We leren je om duurzame oplossingen te vinden voor dak- en gevelbekleding, daken te bedekken, isolatie te leggen en lichtstraten te monteren.

Het doel van Cladding Montage is het opleiden van nieuwe monteurs tot specialisten van het dak. De opleiding gaat verder dan techniek. Omdat je dagelijks op grote hoogte werkt, leer je alles over veiligheid. Wanneer jij komt werken bij Cladding Montage wordt je gekoppeld aan één van onze leermeesters ‘on site’. Cladding Montage is onderdeel van Cladding.nl, waar ook Cladding Safety en Maintenance, -Solar en -Partners onderdeel van zijn. Kortom: bij Cladding kun je alle kanten op en zijn er volop doorgroeimogelijkheden.

Wat leren wij jou?

Werken bij Cladding betekent werken voor een stoer en dynamisch bedrijf. Cladding opereert in een snelle en veranderlijke markt, dus flexibiliteit en aanpassingsvermogen zjin persoonlijke kenmerken die je bij Cladding absoluut ontwikkelt. Daarnaast werk je in een hecht team en ontmoet dagelijks nieuwe mensen. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over je garderobe, want iedere dag ga jij Dressed by Cladding.

Jij leert

  • Monteren
  • Tekeningen lezen
  • Samenwerken
  • Plannen
  • Logisch beredeneren
  • Verantwoordelijkheid nemen

Wij bieden jou een kans om te groeien tot een volwaardige monteur die mooi werk levert, in samenwerking met een hecht en trots team waarbij ieder resultaat telt en klanten tevreden zijn

‘Wat onze jongens doen is een vak apart. Een echte professie die door de jaren heen steeds gecompliceerder is geworden. Wij zien dat de jonge mensen die hier opgeleid worden tot monteurs positief verrast zijn door de diversiteit en verantwoordelijkheid die ons vak met zich meebrengt.' Ger Faro - Bedrijfsleider Cladding Montage 

Wat ons werk zo mooi maakt? Een hecht team, kwalitatieve materialen om mee te werken, veel verantwoordelijkheid, veel sociaal contact en de vrijheid van werken in de buitenlucht.

Ben jij klaar voor een glansrijke carrière bij het grootste bouwbedrijf van Nederland? Meer informatie of nog vragen? Of zou jij graag meer informatie willen? Neem dan gerust contact met ons op. Klik hier.

Benieuwd naar de vacature voor leerlingmonteur of voorman? Klik hier. 

ready to get dressed for success?