Get Dressed for 2021

04 januari 2021

2021! Om te beginnen wensen wij jullie allemaal een gelukkig, gezond en succesvol (werk)jaar toe. Nadat wij een week onze deuren hebben gesloten zijn wij vandaag weer klaar om panden te voorzien van het perfecte jasje.


2020… Terugkijkend op het afgelopen jaar zullen vrijwel al onze teamleden als eerste denken aan het coronavirus wat begin vorig jaar ons land binnendrong en wat al onze levens op zijn kop zette. Het is voor ons allemaal van groot belang dat de coronamaatregelen juist worden nageleefd. Het is niet is voor niets dat het van Dale Woord van het Jaar 2020 'Anderhalvemetersamenleving' is.Zowel binnen als buiten de organisatie heeft het virus ingrijpende gevolgen op onze werkzaamheden. Zo zagen wij onze collega's en klanten minder, hebben wij afstand moeten houden en zagen wij onze branche veranderen. Niemand had zich kunnen voorbereiden op zulke drastische veranderingen in ons dagelijkse (werk)leven. 
Zoals bij veel van onze klanten en partners zit het ook niet in onze aard om stil te zitten en toe te kijken terwijl alles verandert. Er werden lange dagen gewerkt bij Cladding om creatieve oplossingen te zoeken voor problemen en uitdagingen die wij in 21 jaar niet eerder hebben meegemaakt. 

Het coronavirus bracht ook mooie (nieuwe) samenwerkingen en acties met zich mee. Eén van deze acties heeft Cladding samen met bouwbedrijf Vrolijk gerealiseerd. Begin dit jaar hebben wij een hoogwerker beschikbaar gesteld voor een verzorgingstehuis die in quarantaine zat. Enkele bewoners van het verzorgingstehuis zaten hierdoor helemaal alleen in quarantaine en kregen de kans om hun geliefden kort te zien. 

2021… Wij zitten weer met frisse zin in de startblokken. We staan klaar om dit jaar weer te mogen doen waar wij goed in zijn: Mooie, eigentijdse gebouwen aankleden. Wij blijven onszelf breed oriënteren in de markt en kunnen niet wachten om enkele nieuwe projecten met jullie te realiseren!

Dit jaar zet onze organisatie zich in op duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Duurzaam omgaan met elkaar, met het milieu, met jong talent en onze werkwijze. Wil je hier meer over weten? Hou dan onze website en social media kanalen goed in de gaten!

 

ready to get dressed for success?