Klaar voor het najaar?

06 oktober 2020

Het is alweer oktober! Tijd voor onze veiligheid- en onderhoudstak, Cladding Safety and Maintenance, u de volgende vraag te laten stellen: Is uw pand klaar voor het de koude, natte wintermaanden?


Het leek nog niet zo lang geleden dat wij aan het genieten waren van onze 'Indian Summer', maar wie in de afgelopen twee weken een stap buiten de deur heeft gezet weet ondertussen dat die mooie nazomerdagen verleden tijd zijn. 

De bladeren vallen in rap tempo van de bomen en de wind heeft al veel schade toegebracht door het hele land. Voor gebouweigenaren betekent dit dat het essentieel is dat hun gebouwschil weer eens goed onder de loep wordt genomen om de grillen van de herfst en winter te doorstaan. Maar waar moet men dan op letten?

Door op tijd het pand klaar te maken voor het najaar voorkomt u verstoppingen, schades, aanslag en vervuiling. Op deze manier blijft het pand jaren langer mooi, bruikbaar en veilig.

Team Cladding wilt iedereen oproepen om op tijd hulp in te schakelen! Stormschade is gevaarlijk, duur en soms onnodig als er op tijd wordt geschakeld. Is het alweer een tijd geleden dat uw pand voor het laatst is gecontroleerd? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met Cladding. De mannen van Safety and Maintenance maken een vrijblijvende offerte op en helpen u graag met al uw vragen. 

 

Lees verder

  1. Onderhoud

ready to get dressed for success?