Opgeleverd! Finesse 's Hertogenbosch

06 oktober 2020

Deze maand was hij al te vinden in het vakblad Industriebouw. Zij noemde het pand een 'Architectonisch hoogstandje'. En wij? Wij kunnen onszelf daar wel in vinden.


In samenwerking met onze partner en opdrachtgever Aannemingsbedrijf M.P. Drijvers heeft Cladding een bijdrage mogen leveren aan dit pand. Wat niet alleen mooi, maar ook nog eens hartstikke duurzaam is. Cladding was deze keer verantwoordelijk voor de stalen dakplaten, isolatie, dakbedekking en lichtstraten. Ook was ons team verantwoordelijk voor de complete buitengevel! 

De architect zocht een zeer specifiek patroon wat wij in de vorm van een bijzonder nokkenprofiel op de gevel hebben kunnen realiseren. Ook de wensen over de aanlsuiting hiervan met betrekking tot de ramen was vrij specifiek. Echter houdt team Cladding van een uitdaging! Een goede samenwerking in de vorm van een bouwteam maakte het mogelijk dat team Cladding aan de wensen van de klant, architect en eingebruiker kon voldoen. 

Wij wensen team Finesse in 's Hertogenbosch dan ook heel veel plezier in hun prachtige pand. 'They are dressed for succes'

ready to get dressed for success?