Cladding ondertekent sponsorcontract

24 september 2021

De komende drie jaar sponsort Team Cladding Partners Rennersclub Jan van Arckel. Ons team wil zich met name inzetten voor een goede jeugdopleiding voor wielrenjeugd.


Afgelopen dinsdagmiddag heeft het team van Cladding Partners 23 man ontvangen om het heugelijke nieuws te vieren. De rennersclub, die voornamelijk uit jonge renners bestond, kreeg een rondleiding door onze organisatie en sloot vervolgens af met een heerlijke pastamaaltijd.

Dat Cladding een wielrenhart heeft is algemeen bekend. Sponsor worden van een mooie rennersclub bevestigd dit. Door de club te sponsoren hoopt ons team een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de jonge bikkels van Jan van Arckel, maar ook voor de vereniging in het algemeen.  

Erik van de Koppel: 'Bij deze jonge mannen draait alles om hun sport. Hun discipline en liefde voor de sport bewonder ik. Dat moet ook beloond worden. Ik hoop dat onze sponsoring bij kan dragen aan de successen die deze club hoopt te behalen.'

We bedanken de club voor de gezellige kenismaking en we kijken er naar uit om het rennersteam verder te mogen versterken de komende jaren!

ready to get dressed for success?