Nieuwe fitness Cladding Partners

10 juni 2021

Enkele maanden geleden kwam de directie met het idee om de huidige fitness van Cladding uit te breiden. Waar voorheen eerst spinfietsen en een loopband stonden, staat nu een volwaardige fitness. Na de verbouwing moest er nog heel even gewacht worden met het gebruik van deze ruimte. Coronamaatregelen moesten uiteraard nageleefd worden.


Voor de collega’s van Cladding Partners is het niks nieuws om veel bezig te zijn met sport. Nu het vanwege de versoepelingen weer mogelijk is om te sporten maken wij gretig gebruik van de fitness en stappen sommige van onze collega’s ook nog regelmatig op de wielrenfiets.
In 2018 was het hele bedrijf nog met 200 partners op de Stelvio in Italië te vinden om te fietsen en te lopen voor Stichting Pim. Ook was het team een paar jaar geleden nog te vinden op zeilwedstrijden. We durven daarom wel te zeggen dat sport een belangrijk onderdeel is van Cladding.

Nu is er dagelijks iemand te vinden in de fitness. Op dinsdagen ontvangen wij Martin van MB2Sport. De personal trainer helpt iedereen hun doelen te behalen. Een uur lang sporten en huiswerkopdrachten vallen onder de pittige en positieve trainingssessies. Buiten sport om is er ook nog de mogelijkheid om een voedingsplan op te stellen met een diëtist. Zo blijft team Cladding fit!

 

ready to get dressed for success?