Cladding levert totaaloplossing voor nieuwbouwproject

06 augustus 2020

Voor het nieuwbouwproject Foodeq is team Cladding afgereisd naar Steenbergen om hier in opdracht van bouwbedrijf Vrolijk aan de slag te gaan met de dak- en gevelbekleding.


Onze collega, Ronald, vertelt aan DeBouw.online hoe Team Cladding aan het werk is gegaan bij dit prachtige pand. Cladding Partners levert voor dit project de dakbedekking, isolatie en sandwichpanelen. Dit alles wordt mooi afgewerkt met aluminium composiet. 

Cladding wordt steeds vaker vanaf het begin betrokken in het bouwproces. De expertise van onze engineers brengen inzichten boven tafel die vaak in de eerste instantie niet worden gezien door onze aannemers. Dat vinden wij ook niet zo gek! Met ruim 20 jaar ervaring weet ons team nou eenmaal alle ins en outs van de dak- en gevelbekledingwereld. Cladding deelt echter graag haar visie met iedereen!

Door in contact te komen met de eindgebruiker lukt het ons om in een beginfase veel onbedoelde communicatieve ruis tegen te gaan. Het is soms lastig duidelijk te maken voor een eindgebruiker wat zijn of haar wensen zijn. De eindgebruiker van dit project is met ons op pad gegaan om duidelijk ik kaart te brengen wat zijn wensen waren, welk materiaal er nodig zou zijn en hoe wij het project vervolgens gingen realiseren. 

 

ready to get dressed for success?