Advies onderhoud 

Een pand is het visitekaartje van de onderneming. Het is het eerste wat een bezoeker te zien krijgt van het bedrijf. Om deze reden wil jij natuurlijk dat het pand mooi en representatief blijft. Bij Cladding Safety and Maintenance delen wij deze visie. Als onderdeel van Cladding Partners hebben wij al jarenlang ervaring op het gebied van dak- en gevelbekleding en snappen wij dat er veel vragen kunnen ontstaan bij het onderhoud van het pand.

Soms kan een pand simpelweg extra aandacht gebruiken vanwege het materiaalgebruik, de locatie en jouw activiteiten in het gebouw. Juist periodiek onderhoud zorgt bovendien voor behoud van de garanties.
Preventief onderhoud is van groot belang omdat het pand onderhevig is aan weersinvloeden of de effecten bomen en schaduw. Dit zijn de perfecte kweekplekken voor mos en algengroei. Deze soorten vuil zijn vaak moeilijk weg te krijgen en kunnen jouw pand blijvend schade aanbrengen.

Zodra er een inventarisatie is gemaakt weten onze specialisten exact welke oplossingen geschikt zijn voor het gebouwschil. De specialisten gaan altijd zeer secuur te werk met het onderhouden van het pand. Op basis van de productspecificaties wordt een pand met beleid onder handen genomen.

Een prachtig pand verdient de nazorg die daarbij hoort. Door het jasje van jouw onderneming tijdig te onderhouden, zal het pand meer dan alleen haar uitstraling behouden. Het draagt ook bij aan de levensduur van een gebouwschil.

ready to get dressed for success?